Atria Possun Sisäfileevarras Greek Style 460g
Atria Possun sisäfileevarras Greek Style on kreikkalaistyyppisesti maustettu varrasliha. Sisäfileen palat valmiissa varrastikuissa on helppo valmistaa ja kiva tarjottava grillikauden ruokahetkiin. Pakkauksessa viisi sisäfileevarrasta.
Ainesosat
Viljaporsaan sisäfilee (74 %), vesi, rypsiöljy, sokeri, valkoviinietikka, jodioitu suola, happamuudensäätöaineet (E 326, E 262, sitruunahappo), hunaja, auringonkukkaöljy, mausteet (mm. valkosipuli, mustapippuri, minttu), aromit, muunnettu peruna- ja maissitärkkelys, dekstroosi, hapettumisenestoaine E 331, sakeuttamisaine (guarkumi, ksantaanikumi), sitruunamehujauhe, säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti). Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
589 kJ
Energia
141 kcal
Rasva
7,5 g
josta tyydyttynyttä
0,9 g
Hiilihydraatit
3,1 g
josta sokeria
2 g
Ravintokuitu
0,2 g
Proteiini
15 g
Suola
1,1 g
Valmistusohje
Ota vartaat huoneenlämpöön noin ½ tuntia ennen valmistamista. Pyörittele vartaita pakkauksen marinadissa. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 10 min välillä kääntäen, kunnes lihan sisälämpötila on +70 °C. Kääri kypsät vartaat folioon ja anna vetäytyä n. 5 min ennen tarjoilua.