Atria Possun Pataliha 350g
Atria Possun Pataliha suomalaisesta viljaporsaan lihasta. Possun patalihaan on leikattu viljaporsaan lihasta reiluja kuutioita. Maustamattomat possun patalihat sopivat monenlaisten pataruokien valmistukseen.
Ainesosat
Viljaporsaanliha
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
795 kJ
Energia
191 kcal
Rasva
13 g
josta tyydyttynyttä
5,3 g
Proteiini
18 g
Suola
0,15 g
Valmistusohje
Ota lihat huoneenlämpöön noin ½ tuntia ennen valmistusta. Ruskista paloja pannulla noin 5-10 min. Siirrä lihat pataan. Lisää lihojen päälle vettä niin, että ne reilusti peittyvät (voit huuhdella pannun vedellä ja kaataa nesteen lihojen päälle). Paista ensin 200 asteisessa uunissa ½ tuntia, minkä jälkeen alenna lämpötila 150 asteeseen ja peitä pata kannella tai foliolla. Kypsennä 2 tuntia tai kunnes liha on mureaa. Varmista, että lihan sisälämpötila on 70 astetta.
Oliko tämä tuote sinun makuusi?
KOKEILE MYÖS
Possu-ssämit ja pikakimchi
0
Tutustu reseptiin
Sieni-possupata
6
Tutustu reseptiin
Intialainen possupata
2
Tutustu reseptiin
Sienipossupata
2
Tutustu reseptiin