Atria Possun Pataliha 350g

Atria-Possun-Pataliha_612077.png
Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Atria Possun Pataliha suomalaisesta viljaporsaan lihasta. Possun patalihaan on leikattu viljaporsaan lihasta reiluja kuutioita. Maustamattomat possun patalihat sopivat monenlaisten pataruokien valmistukseen.

Ainesosat

Viljaporsaanliha

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 795 kJ
Energia 191 kcal
Rasva 13 g
josta tyydyttynyttä 5,3 g
Proteiini 18 g
Suola 0,15 g

Valmistusohje

Ota lihat huoneenlämpöön noin ½ tuntia ennen valmistusta. Ruskista paloja pannulla noin 5-10 min. Siirrä lihat pataan. Lisää lihojen päälle vettä niin, että ne reilusti peittyvät (voit huuhdella pannun vedellä ja kaataa nesteen lihojen päälle). Paista ensin 200 asteisessa uunissa ½ tuntia, minkä jälkeen alenna lämpötila 150 asteeseen ja peitä pata kannella tai foliolla. Kypsennä 2 tuntia tai kunnes liha on mureaa. Varmista, että lihan sisälämpötila on 70 astetta.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?