Atria Possun Pataliha 350g

Atria-Possun-Pataliha_612077.png
Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Atria Possun Pataliha suomalaisesta viljaporsaan lihasta. Possun patalihaan on leikattu viljaporsaan lihasta reiluja kuutioita. Maustamattomat possun patalihat sopivat monenlaisten pataruokien valmistukseen.

Ainesosat

Viljaporsaanliha

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia795 kJ
Energia191 kcal
Rasva13 g
josta tyydyttynyttä5,3 g
Proteiini18 g
Suola0,15 g

Valmistusohje

Ota lihat huoneenlämpöön noin ½ tuntia ennen valmistusta. Ruskista paloja pannulla noin 5-10 min. Siirrä lihat pataan. Lisää lihojen päälle vettä niin, että ne reilusti peittyvät (voit huuhdella pannun vedellä ja kaataa nesteen lihojen päälle). Paista ensin 200 asteisessa uunissa ½ tuntia, minkä jälkeen alenna lämpötila 150 asteeseen ja peitä pata kannella tai foliolla. Kypsennä 2 tuntia tai kunnes liha on mureaa. Varmista, että lihan sisälämpötila on 70 astetta.
Säilytys
alle +6 °C
Pakkauksen kierrättäminen
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
Tuotekoodit ja tilaustiedot
EAN-koodi: 6407800021022 Atria tuotenumero: 612077 ME: 3, 24

Oliko tämä tuote sinun makuusi?

9
Possu-ssamit..jpg
Possu-ssämit ja pikakimchi 0
Tutustu reseptiin
Sieni-possupata.png
Sieni-possupata 6
Tutustu reseptiin
intialainen_possupata.jpg
Intialainen possupata 2
Tutustu reseptiin
sienipossupata.jpg
Sienipossupata 2
Tutustu reseptiin