Atria Possun Kasslerlankku Barbeque Rub n800g

Liha on aina kotimaista
Kasslerlankku Barbeque Rubissa on reilusti kokoa ja näköä. Pintamausteessa maistuu mm. paprika, jalapeño, mustapippuri ja valkosipuli. Voidaan valmistaa kokonaisena grillissä tai pannulla. Kassler on mehukasta ja mureaa grillattavaa. Lankusta riittää syötävää isommallekin porukalle. Valmistat kasslerlankun parhaiten ottamalla sen huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsennystä. Grillaa tai paista kuumalla lämmöllä välillä kääntäen n. 5 min. Pienennä lämpöä ja jatka kypsentämistä n.15 min. Anna vetäytyä foliossa n. 10 minuuttia kypsennyksen jälkeen. Eläinten hyvinvoinnista huolehditaan valvotusti Atrian koko ruokaketjussa. Atrian tavoitteena on hiilineutraaliruokaketju vuoteen 2035 mennessä.

Ainesosat

Viljaporsaan niska (87 %), vesi, mausteet (mm. tomaatti, jalapeno, paprika, mustapippuri, valkosipuli, persilja), happamuudensäätöaineet (E 326, E 262), fariinisokeri, sokeri, jodioitu suola, aromit (mm. paprika), dekstroosi, hapettumisenestoaineet (E 331, E 300), muunnettu maissitärkkelys, savuaromi, sakeuttamisaine ksantaanikumi. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 746 kJ
Energia 179 kcal
Rasva 12 g
josta tyydyttynyttä 4,7 g
Hiilihydraatit 2,7 g
josta sokeria 1,6 g
Ravintokuitu 0,2 g
Proteiini 16 g
Suola 0,9 g

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen n. 5 min. Pienennä lämpöä ja jatka kypsentämistä n. 15 min, kunnes sisälämpötila on 70 °C. Anna vetäytyä foliossa n. 10 minuuttia kypsennyksen jälkeen.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?