Atria Possun Filee Pintamaustettu n1,2kg
Possun pintamaustettu filee on murea possun ulkofileepala viljaporsaasta. Possun pintamaustettuun fileeseen tuo mehukkuutta pinnalla oleva makurasva. Ulkofileepalan valmistus onnistuu helposti uunissa ja se on näyttävä juhlaruoka.
Ainesosat
Sian ulkofilee (85 %), vesi, mausteet (mm. paprika, mustapippuri, oregano), happamuudensäätöaineet (E 326, E 262), jodioitu suola, sokeri, dekstroosi, hapettumisenestoaine E 331, muunnettu maissitärkkelys, aromit, sakeuttamisaine ksantaanikumi. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
981 kJ
Energia
236 kcal
Rasva
18 g
josta tyydyttynyttä
6,8 g
Hiilihydraatit
2,2 g
josta sokeria
1 g
Ravintokuitu
0,4 g
Proteiini
15 g
Suola
0,94 g
Valmistusohje
Ota filee huoneenlämpöön noin ½ tuntia ennen kypsentämistä. Lämmitä uuni 175 °C:een ja aseta filee uunivuoassa uuniin rasvaisempi puoli ylöspäin. Kypsennä kunnes fileen sisälämpötila saavuttaa 70 °C. Aikaa tähän kuluu noin 1 h. Kääri kypsä filee folioon ja anna vetäytyä noin 15 min ennen tarjoilua.