Atria Pekonipanini Savujuusto 220g
Atria Pekonipanini Savujuusto on lämmitettävä, kuohkea kiviuunipaistettu ciabattaleipä, jossa on runsaasti mehukasta täytettä. Täytteeseen täyteläisyyttä tuo Valion Mozzarella-juusto, savujuusto ja paprikainen majoneesikastike. Savuisuutta leipään tuo suomalaisen pekonin lisäksi herkullinen savujuusto. Atria Pekonipanini Savujuusto on tarkoitettu lämmitettynä nautittavaksi. Parhaimmillaan Panini on parilalla lämmitettynä, mutta sen lämmittäminen onnistuu myös uunissa tai airfryerissä ja kiireessä lämmitys onnistuu myös mikrossa. Pakkauksen voi kierrättää muovinkeräykseen.
Ainesosat
Ciabatta-vehnäleipä 55 % (vehnäjauho, vesi, suola, hiiva, vehnägluteeni, mallasjauho (vehnä)), pekonitäyte 35 % (majoneesi (rypsiöljy, vesi, sokeri, etikka, sinappi (vesi, sokeri, sinapinsiemen, etikka, jodioitu suola, rypsiöljy, väriaine sokerikulööri, säilöntäaine natriumbentsoaatti, valkopippuri), kananmunankeltuainen, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, sakeuttamisaine ksantaanikumi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), aromi), pekoni 10 % (viljaporsaanliha, vesi, jodioitu suola, dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi), mozzarellajuusto, sokeri, mausteet (mm. paprika), happamuudensäätöaine sitruunahappo, auringonkukkaöljy, maltodekstriini, aromit, muunnettu maissitärkkelys, glukoosisiirappi), Valio kippari® savustettu sulatejuusto 11 % (juusto, vesi, voi, sulatesuolat (E 331, E 339, E 452), suola). Voimakassuolainen
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
1304 kJ
Energia
312 kcal
Rasva
16 g
josta tyydyttynyttä
4 g
Hiilihydraatit
32 g
josta sokeria
3,4 g
Ravintokuitu
1,6 g
Proteiini
9 g
Suola
1,5 g
Valmistusohje
Poista tuote pakkauksesta. Parila: Kuumenna parilassa tai voileipägrillissä 3-4 minuuttia. Uuni: Uunissa (225 °C): Kuumenna n. 4-6 minuuttia. Airfryer: Airfryerissa (180 °C): Kuumenna n. 5 minuuttia. Mikro: Lämmitä lautasella n. 2 minuuttia 750 W.