Atria Mestarin Pikkukinkku pakaste n2,0kg

Atria-Mestarin-Pikkukinkku-pakaste_612022.png
Liha on aina kotimaista
Atrian Mestarin Pikkukinkku on luuton pieni joulukinkku. Mestarin pikkukinkku koostuu kokonaisesta possun kulmapaistista. Kinkun päälle on jätetty lihaan makua paiston aikana tuova rasvakerros ja kamara jotka yhdessä varmistavat mehukkaan lopputuloksen. Valmiiksi suolattuna tämä kinkku on helppo valmistaa ja on varmasti mehukas ja maukas.

Ainesosat

Viljaporsaan kinkku 85 %, vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 450, E 451). Voimakassuolainen. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 714 kJ
Energia 172 kcal
Rasva 12 g
josta tyydyttynyttä 4,4 g
Proteiini 16 g
Suola 1,8 g

Valmistusohje

Poista pakkaus. Pyyhi kinkun pinta kuivaksi ennen paistoa. Laita kinkku ritilälle uunipellin päälle kamarapuoli ylöspäin ja työnnä lihalämpömittarin kinkun paksuimpaan kohtaan. Kypsennä 110-120 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C. Paistoaika n. 1 – 1,5 h / kg. Poista verkko paiston jälkeen. Kinkku säilyy kypsennettynä n. viikon, kun se jäähdytetään nopeasti paiston jälkeen ja säilytetään alle +6 °C. Pakastekinkun sulatus: Anna kinkun sulaa hitaasti jääkaapissa omassa pakkauksessaan.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?