Atria Kanan Sisäfilee Pintamaustettu 600g

Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Perhetilan nimi näkyy pakkauksessa
Atria pintamaustettu kanan sisäfilee 600 g pakkauksesta riittää syötävää isommallekin porukalle. Kanan sisäfileepalan voi paistaa pannulla öljyssä tai grillata. Kanan sisäfileessä on melko vähän rasvaa, joten kypsentämisen kanssa kannattaa olla tarkkana, ettei fileepaloista tule kuivia. Pintamaustetut sisäfileet voit tarjoilla lukemattomilla eri tavoilla - erilaisten kastikkeitten kanssa, osana salaattia, riisin kanssa tai vaikka padassa vihannesten kanssa. Ota kanan sisäfileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 10 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on 75°C. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.

Ainesosat

Broilerin sisäfilee (85 %), vesi, mausteet (mm. kurkuma, korianteri, chili, juustokumina, inkivääri, paprika, neilikka), jodioitu suola, maltodekstriini, fariinisokeri, hapettumisenestoaine E 331, aromit, tomaattijauhe, dekstroosi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, sakeuttamisaine ksantaanikumi. Broilerinlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 389 kJ
Energia 92 kcal
Rasva 1,2 g
josta tyydyttynyttä 0,3 g
Hiilihydraatit 1,5 g
josta sokeria 0,7 g
Ravintokuitu 0,3 g
Proteiini 19 g
Suola 1,1 g

Valmistusohje

Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 10 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on +75°C.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?