Atria Kanan Sisäfilee Pintamaustettu 600g

Atria pintamaustettu kanan sisäfilee 600 g pakkauksesta riittää syötävää isommallekin porukalle. Kanan sisäfileepalan voi paistaa pannulla öljyssä tai grillata. Kanan sisäfileessä on melko vähän rasvaa, joten kypsentämisen kanssa kannattaa olla tarkkana, ettei fileepaloista tule kuivia. Pintamaustetut sisäfileet voit tarjoilla lukemattomilla eri tavoilla - erilaisten kastikkeitten kanssa, osana salaattia, riisin kanssa tai vaikka padassa vihannesten kanssa. Ota kanan sisäfileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 10 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on 75°C. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.

Ainesosat
Broilerin sisäfilee (85 %), vesi, mausteet (mm. kurkuma, korianteri, chili, juustokumina, inkivääri, paprika, neilikka), jodioitu suola, maltodekstriini, fariinisokeri, hapettumisenestoaine E 331, aromit, tomaattijauhe, dekstroosi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, sakeuttamisaine ksantaanikumi. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
389 kJ
Energia
92 kcal
Rasva
1,2 g
josta tyydyttynyttä
0,3 g
Hiilihydraatit
1,5 g
josta sokeria
0,7 g
Ravintokuitu
0,3 g
Proteiini
19 g
Suola
1,1 g
Valmistusohje
Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 10 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on +75°C.