Atria Kanan Reisikoipi Marinoitu n1,1kg
Atria Kanan Reisikoipi on valmiiksi marinoitua kanan koipireittä. Valmiiksi marinoitu koipireisi on helppo ruoka valmistaa sellaisenaan uunissa, tai vaihtoehtoisesti käyttää muilla tavoin, esimerkiksi kanaviillokin raaka-aineena tai kypsentämisen jälkeen vaikka osana salaattia. Paista 175°C tasalämpöuunissa n. 60 min, kunnes sisälämpötila on 75°C. Halutessasi broilerista ylikypsää, jätä broileri uuniin vielä puoleksi tunniksi. Ylikypsäksi kypsytetty koipireisi on helpompi valmistaa esimerkiksi pulled chickeniksi ensin irrottamalla kananliha koipireidestä ja sen jälkeen maustamalla haluamallaan kastikkeella. Esimerkiksi herkullinen BBQ kastike toimii hyvin kanan kanssa. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Ainesosat
Broilerin reisikoipi (87 %), vesi, jodioitu suola, säilöntäaine E 262, rypsiöljy, maltodekstriini, etikka, mausteet (paprika, korianteri, juustokumina, inkivääri), dekstroosi, sokeri, aromit, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), happamuudensäätöaine sitruunahappo. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
667 kJ
Energia
160 kcal
Rasva
12 g
josta tyydyttynyttä
3,4 g
Hiilihydraatit
0,1 g
josta sokeria
0,1 g
Proteiini
14 g
Suola
0,96 g
Valmistusohje
Ota koivet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Paista 175°C tasalämpöuunissa n. 60 min, kunnes sisälämpötila on +75°C. Halutessasi broilerista ylikypsää, jätä broileri uuniin vielä puoleksi tunniksi.