Atria Kanan Ohut Fileeleike Pintamaustettu 550g

Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Perhetilan nimi näkyy pakkauksessa
Kevyesti pintamaustettu Atria kanan ohut fileeleike sopii todella moneen kanaruokaan. Aina herkullisista ja täyteläisistä kastikkeista erilaisiin eksoottisiin ruokiin, kuten fajitaksiin tai tortilloihin. Kypsennyksen jälkeen viilennettynä sopii myös mainiosti salaatin joukkoon. Erityisen hyvää kanan fileeleikkeestä tulee grillissä ja valmiiksi pintamaustettuna se sopiikin valmistettavaksi sellaisenaan. Kana on erinomainen grilliherkku esimerkiksi maissin kanssa tarjoiltuna. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.

Ainesosat

Broilerin filee (85 %), vesi, mausteet (mm. kurkuma, korianteri, chili, juustokumina, inkivääri, paprika, neilikka), jodioitu suola, maltodekstriini, fariinisokeri, hapettumisenestoaine E 331, aromit, tomaattijauhe, dekstroosi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, sakeuttamisaine ksantaanikumi. Broilerinlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 389 kJ
Energia 92 kcal
Rasva 1,2 g
josta tyydyttynyttä 0,3 g
Hiilihydraatit 1,5 g
josta sokeria 0,7 g
Ravintokuitu 0,3 g
Proteiini 19 g
Suola 1,1 g

Valmistusohje

Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 6 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on +75°C.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?