Atria Kanan Fileesuikale Honey Butter 480g

Atria-Kanan-Fileesuikale-Honey-Butter_1329.png
Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Perhetilan nimi näkyy pakkauksessa
Honey Butter -marinoitu kanan fileesuikale on valmiiksi maustettu ja helppo valmistaa. Honey butter on hunajan ja voin makuinen ja toimii monessa ruuassa. Voit valmistaa honey butter -marinoidut kanan fileesuikaleet paistamalla sellaisenaan tai tekemällä kastiketta esimerksiksi herkulliseen kanapastaan. Kun valmistat marinoituja fileesuikaleet, ota ne huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2 min ja hauduta 6 - 8 min kypsäksi. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.

Ainesosat

Broilerin fileesuikale (75 %), vesi, jodioitu suola, hunaja (1 %), maltodekstriini, omenaviinietikka, aromit (mm. voi, paprika), sokeri, mausteet (mm. valkosipuli, mustapippuri, persilja), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, E 407), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Broilerinlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 368 kJ
Energia 87 kcal
Rasva 0,9 g
josta tyydyttynyttä 0,3 g
Hiilihydraatit 3 g
josta sokeria 1,2 g
Ravintokuitu 0,1 g
Proteiini 17 g
Suola 1,2 g

Valmistusohje

Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2 min ja hauduta 6 - 8 min kypsäksi.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?