Atria Artesaani Pekoni-Kanafileekeitto 340g

Atria-Artesaani-Pekoni-Kanafileekeitto_615155.png
Liha on aina kotimaista
Atria Artesaani Pekoni-Kanafileekeitto on valmistettu suomalaisesta pekonista ja suomessa ilman antibiootteja kasvatetusta broilerinfileestä. Pekoni-Kanafileekeitossa maistuu pekonin savuisuus, jota täyteläistää kermainen ja juustoinen liemi. Keitto on pakattu pyöreään mikrolämmityksen kestävään keittokulhoon, josta sen lusikoiminen on helppoa. Kierrätä kulho muovinkeräykseen ja holkki kartonkikeräykseen.

Ainesosat

Vesi, peruna, laktoositon kuohukerma (10 %), broilerin fileekuutio (broilerin filee (8 %), vesi, stabilointiaineet (E 450, E 451), jodioitu suola, dekstroosi), porkkana, pekoni 7 % (viljaporsaanliha, vesi, jodioitu suola, dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti), purjosipuli, palsternakka, muunnettu maissitärkkelys, laktoositon sulatejuusto (juusto, vesi, sulatesuolat (E 452, E 331, E 339), voi, suola), jodioitu suola, sokeri, hiivauute, aromit, mausteet (kurkuma, mustapippuri, porkkana, purjo, laakerinlehti, persilja, muskottipähkinä), savuaromi. Viljaporsaan- ja broilerinlihan alkuperä Suomi. Broilerin kasvatusaikana ei ole käytetty antibiootteja. Sisältää kasviksia 17 % ja perunaa 15 %

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 398 kJ
Energia 95 kcal
Rasva 6,2 g
josta tyydyttynyttä 3,5 g
Hiilihydraatit 5,8 g
josta sokeria 1,4 g
Ravintokuitu 0,6 g
Proteiini 3,9 g
Suola 0,84 g

Valmistusohje

Tee kalvoon reikiä ja kuumenna mikroaaltouunissa (750 W) n. 3 minuuttia. Anna vetäytyä hetki, poista kalvo kokonaan varovasti repäisemällä.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?