Onnea 100-vuotiaalle Suomelle

Suomen satavuotisjuhlavuoden 2017 aikana Atria jatkaa yli satavuotista sitoutumistaan suomalaiseen ruokaan yhdessä sadan tuottajan, sadan nuoren kokin ja sadan perheen kanssa. Teemme ruokaa yhdessä ja vahvistamme sidettä kotimaisten lihantuottajien, ruoan ammattilaisten, perheiden ja koulujen välillä. Luomme lisää edellytyksiä suomalaisen ruokakulttuurin kehittymiselle. Jauheliha on meille suomalaisille enemmän kuin ”vain jauhelihaa”. Atrian 100 Nuorta Kokkia antavat juhlavuonna julkaistavassa reseptikirjassa ja verkkosisällöissä vinkkejä arkeen ja juhlaan ja rohkaisevat perheitä laittamaan ruokaa yhdessä.

Suomalainen lihantuotanto on perheiden käsissä. Atria on ollut yli 100 vuotta suomalaisten tilallisten omistama, ja he tuottavat edelleen Atrian lihan. Tilalliset mahdollistavat kotiruoan puhtaan, suomalaisen lihan. Atria tekee kaikkensa, että suomalaista lihantuotantoa on vielä sadankin vuoden päästä.

 

Atria on itsenäisen Suomen juhlavuoden yritysyhteistyökumppani.
Lue Valtioneuvoston kansliassa toimivasta Suomi 100 -hankkeesta täältä.

Atria 100 Nuorta Kokkia on Atrian 100-vuotisjuhlan kunniaksi perustettu, vuodesta 2003 toiminut täydennyskoulutusohjelma nuorille ruoan ammattilaisille. Lue Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutusohjelmasta täältä.