Karjulanpaisti - Syksyn herkullisimmat maut yhdessä padassa

Karjulanpaisti - Syksyn herkullisimmat maut yhdessä padassa

Puhdas suomalainen ruoka on nyt parhaimmillaan

Atrian suomalainen liha on kaikkina vuodenaikoina maailman puhtainta. Näin sadonkorjuun aikaan ensiluokkainen liha saa rinnalleen parhaimmillaan olevat kotimaiset kasvikset: puhtaan pohjoisen maan lyhyt ja valoisa kesä kypsyttää ainutlaatuisia makuja, joilla pääsemme herkuttelemaan syksyn saapuessa.

Sadonkorjuu on ollut perinteisesti suomalaisen ruokakulttuurin juhlaa. Siksi Atria ja Satokausikalenteri ovat yhdistäneet voimansa kannustaakseen suomalaisia nauttimaan puhtaimmista ja maukkaimmista oman maan antimista. Vaalimalla yhteisiä ruokatraditioitamme vaalit myös ympäristöä ja tuet suomalaista työtä.

Valitse ostoskoriisi parasta suomalaista ja osallistu sadonkorjuuhaasteeseen!

Ota osaa #sadonkorjuuhaaste'eseen itsellesi sopivalla tavalla

  • Valitse ruokakaupassa kotimaisia tuotteita: lihaa, kasviksia jne.
  • Kokeile tältä sivustolta löytyvää Sadonkorjuu-reseptiä.
  • Varmista lihan ja muiden raaka-ainen alkuperä myös ravintolassa herkutellessasi.

Nappaa kuva ja osallistu kilpailuun postaamalla kuva Instagramiin hashtagilla #sadonkorjuuhaaste. Voit voittaa vuoden jauhelihat ja Satokausi-kasvikset. (Kilpailun säännöt)

  • Muutos tehdään yhdessä. Kannusta myös perhe ja ystävät talkoisiin kotimaisten raaka-aineiden puolesta!

Jokainen tekemämme ostopäätös ja syömämme suupala vaikuttaa ruokakulttuuriin. Valitse kotimaisia raaka-aineita ja olet mukana nostamassa suomalaisen ruoan arvostusta sekä parantamassa sen lähitulevaisuuden näkymiä. Helppoa!

Sadonkorjuukauden parhaat reseptit

Sadonkorjuukauden parhaat reseptit

Miksi valita suomalaista Atria-lihaa?

Uskallamme väittää, että Atria Perhetiloilta tulee maailman puhtainta lihaa. Ja kun liha on puhdasta, se on myös herkullista. Laadukas liha ansaitsee rinnalleen parhaat kasvikset, ja juuri sellaisia ovat suomalaiset kasvikset, etenkin näin sadonkorjuun aikaan. Hyvän ruoan ja suomalaisten raaka-aineiden arvostaminen meille kunnia-asia. Suosimalla lähellä tuotettuja, puhtaita suomalaisia raaka-aineita, pääsemme myös lähemmäksi meidän atrialaisten yhteistä tavoitetta: hiilineutraalia ruokaketjua. 

Voita vuoden jauhelihat ja Satokausi-kasvikset!

Voita vuoden jauhelihat ja Satokausi-kasvikset!

Osallistu kilpailuun ostamalla kampanjakoodilla varustettu Atria Perhetilan -jauhelihapakkaus. TARKISTA kilpailuKOODI TÄÄLLÄ

Kilpailun säännöt