Valkosipuli-basilikakanaa ja kvinoa-kurpitsawokki

30 min työaika
2-3
Valkosipuli-basilikakanaa ja kvinoa-kurpitsawokki
30 min työaika
2-3

Valkosipulilla ja basilikalla maustetun kanan kanssa tarjoiltava maukas wokki valmistuu nopeasti vihreistä kasviksista ja kvinoasta. Herkullinen annos täydentyy raikkaalla basilika-jogurttikastikkeella.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Kanan Fileepihvit Valkosipuli-basilika -mausteöljyllä 380g

Wokki:

2 dl kvinoaa

1 pieni kesäkurpitsa suikaloituna

1 sipuli hienonnettuna

100 g neulapapuja muutamaan osaan leikattuna

250 g varsiparsakaalia

2 rkl öljyä

1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä

1/2 limen mehu

2 tl suolaa

Basilika-jogurttikastike

2 dl turkkilaista jogurttia

1/2 ruukku basilikaa hienonnettuna

1/2 limen mehu

1/2 tl suolaa

Ohje

Rullaa mausteöljy fileepihvien joukkoon pakkauksen ohjeen mukaan vähintään ½ tuntia ennen paistamista.

Sekoita basilika-jogurttikastikkeen ainekset keskenään ja nosta kastike jääkaappiin maustumaan.

Kaada fileepihvit mausteöljyineen kuumalle pannulle ja paista kypsiksi.

Kypsennä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Freesaa kasviksia hetki öljyssä ja lisää joukkoon kypsennetty kvinoa. Mausta wokki inkiväärillä, limen mehulla ja suolalla.

 

Näillä Atria-tuotteilla onnistut