Ylikypsään kinkkuun käärittyä pinaattia ja avokadoa
10
Henkeä
40 min

Ylikypsään kinkkuun käärittyä pinaattia ja avokadoa

Raaka-aineet

0,5 dl kurpitsansiemeniä

2 kpl sitruunaa

1 kpl avocado

100 g pinaattia

1 pkt Atria Ohuen Ohut Ylikypsä Kinkku 150g

Näin se hoituu

Terveellinen ja herkullinen salaattipainotteinen cocktailpala syntyy käärimällä pinaattia ja avokadoa ylikypsään kinkkuun. Kun annoksen kruunaa paahdetun sitruunan viipaleella, voi jokainen puristaa cocktailpalalleen haluamansa määrän sitruunamehua kastikkeeksi.

Paahda kurpitsansiemenet kuivalla pannulla. Leikkaa sitruunat reiluiksi viipaleiksi ja paahda kuivalla pannulla hedelmälihaan tummanruskea pinta.

Puolita avokado, poista kivi, kuori ja leikkaa paksuiksi suikaleiksi. Mikäli pinaatinlehdet ovat suuria, leikkaa niitä pienemmiksi.

Levitä kinkut kelmulle limittäin niin, että levy on kaksi kinkun viipaletta korkea ja 6-8 viipaletta pitkä. Nosta kinkkujen päälle pinaattia ja kurpitsan siemeniä ja keskelle rivi pitkittäin aseteltuja avokadon viipaleita. Kääri kelmun avulla täytteet kinkkuun. Leikkaa pieniä torneja joista poistat kelmun. Leikkaa sitruunaviipaleet neljään osaan ja tarjoile tornien päällä.

Voit tehdä rullat valmiiksi jääkaappiin jo hyvissä ajoin, ja leikata pikkutorneiksi juuri ennen tarjoilua. Mutta purista tällöin sitruunamehua avokadoviipaleille, jotteivat ne tummu.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Ylikypsään kinkkuun käärittyä pinaattia ja avokadoa
Vinkki
Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.