
Vuoluilla täytetyt maissipannarit
Raaka-aineet
Tuoretomaattisalsa:
2 kpl kypsää tomaattia pieninä kuutioina
1 kpl punasipuli hienonnettuna
2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 dl silputtua tuoretta basilikaa
0,5 kpl limen mehu
2 rkl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria myllystä
Lime-chilituorejuusto:
0,5 kpl punainen chili hienonnettuna
1 kpl limen mehu ja kuori
100 g maustamatonta tuorejuustoa
suolaa
mustapippuria myllystä
Maissipannukakut:
400 g pakastemaissia
1,5 dl maissijauhoja
0,5 dl (chilikastiketta (esim. texas pete))
0,25 tl juustokuminaa
0,5 tl suolaa
0,5 dl vettä
öljyä paistamiseen
Lisäksi:
1 pkt Atria Vuolu Kana Fajitas 200g
juustoraastetta (esim. cheddar)
rucolaa tai muuta mukavaa salaattia
Näin se hoituu
Sekoita myös lime-chilituorejuuston ainekset keskenään ja laita sekin jääkaappiin maustumaan.
Soseuta maissit blenderissä tai sauvasekoittimella. Lisää joukkoon vesi, jauhot ja mausteet (sekä chilikastike mikäli haluat pannukakkuihin tulisuutta). Sekoita tasaiseksi. Paista pannukakut runsaassa öljyssä keskilämmöllä. Voit tehdä pikkupannukakkuja ohukaispannulla tai isompia, noin 10 cm halkaisijaltaan olevia pannukakkuja paistinpannulla.
Tarjoile pannukakut tuoretomaattisalsan, lime-chilituorejuuston, Vuolu-kanan, juustoraasteen ja rucolan tai salaatin kanssa.