
Salaattiveneet
Raaka-aineet
0,5 pkt Atria Vuolu Porsaan Fileestä 200g
muutama varsi persiljaa
2 rkl raejuustoa
10 cm pala kurkkua
3 kpl kirsikkatomaattia
cosmopolitan- tai sydänsalaattia
6 kpl cocktailtikkua
Näin se hoituu
Tämä resepti on kehitetty osana Suomen 4H-liiton ja Atrian yhteistyötä.
Leikkaa possunfileeviipaleet pieniksi paloiksi. Hienonna persilja. Sekoita leikkeleet, persilja ja raejuusti keskenään ja laita täyte jääkaappiin odottamaan.
Vuole juustohöylällä kurkusta kuusi ohutta lastua purjeiksi veneille. Jäljelle jääneen kurkun voit kuutioida possutäytteen joukkoon.
Halkaise kirsikkatomaatit.
Halkaise cosmopolitan- tai sydänsalaatti ja tee niistä pieniä kuppeja tai veneitä.
Laita puolikas tomaatti keskelle venettä ja kiinnitä cocktailtikku siihen pystyyn mastoksi.
Täytä salaattiveneet possutäytteellä ja aseta kurkkulastu purjeeksi.