Porkkanapiilo
1
Henkeä
15 min

Porkkanapiilo

Raaka-aineet

1 kpl pieni porkkana

3 rkl tuorejuustoa

2 kpl pientä rieskaa

2 kpl Atria Rehti Porkkananakkia

2 kpl cocktailtikkua

Näin se hoituu

Kasviksia kannattaa syödä jokaisella aterialla. Porkkana on Suomen suosituin juures ja se maistuu mainiolta nakin kaverina. Porkkanaa on mukana myös Rehti Porkkananakeissa, ja koska nakit ovat täysin lisäaineettomia, voi niitä popsia hyvillä mielin.

1. Kuori porkkana ja raasta se. Ota erilleen hieman raastetta koristelua varten. Sekoita lopun raasteen joukkoon tuorejuusto.

2. Voitele rieskat tuorejuustolla.

3. Lämmitä nakit mikrossa.

4. Rullaa rieska nakin ympärille ja kiinnitä cocktailtikulla.

Vinkki: Käyttämällä erimakuisia tuorejuustoja saat porkkanapiilosta aina uuden makuisen.

Reseptit ja vinkit

Vinkki