Piirakkana
1
Henkeä
15 min

Piirakkana

Raaka-aineet

3 rkl kermaviiliä

1 tl sinappia

0,25 tl mustapippuria

1 kpl pieni pätkä kurkkua

0,75 dl Vuolu Kanafilee -leikkelettä

2 kpl Atria Tosi Rukiinen riisipiirakkaa

Näin se hoituu

Riisipiirakka ei aina kaipaa munavoita, vaan sen päälle
kannattaa kokeilla myös maukasta kanatäytettä.

1. Laita kermaviili, sinappi ja pippuri pieneen kulhoon ja sekoita.

2. Huuhtele kurkku ja leikkaa siitä reilu kourallinen pieniä kuutioita ja juustohöylällä ohuita viipaleita.

3. Murenna puolet kanafileen määrästä ja lisää se kurkkukuutioiden kanssa täytteeseen.

4. Lämmitä riisipiirakat mikroaaltouunissa tai leivänpaahtimessa.

5. Levitä täyte riisipiirakoiden päälle. Asettele päälle Vuolu-leikkeleitä ja kurkkuviipaleita.

Vinkki: Kanatäyte sopii hyvin myös uuniperunoille.

Reseptit ja vinkit

Vinkki