Tässä reseptissä ikisuosikki lihapulla saa uudet kaverit ja se pujotellaan tikkuihin makean vesimelonin ja pehmeän mozzarellan kanssa. Näitä herkkutikkuja voit syödä kotona tai pakata mukaan piknikille. Varmaa on se, että näistä tykkäävät kaikki!
Tämä resepti on kehitetty osana Suomen 4H-liiton ja Atrian yhteistyötä.
Leikkaa vesimelonista suurinpiirtein lihapullan kokoisia paloja.
Ota mozzarellapallot pakkauksesta ja valuta talouspaperin päällä.
Pujota coctailtikkuihin lihapullia, kirsikkatomaatteja, melonipaloja, juustopalloja ja basilikan lehtiä.

15 min
Lihapullatikut
Raaka-aineet
vesimelonia
pieniä mozzarellapalloja
Atria lihapullia
kirsikkatomaatteja
basilikanlehtiä
cocktailtikkuja