
4
Henkeä
20 min
Kalkkunatoastit
Raaka-aineet
100 g Atria 200g Ohut Paahdettu Hiilloskalkkuna
8 kpl täysjyväpaahtoleipää
50 g juustoraastetta
100 g tomaattia
25 g margariinia
Näin se hoituu
Levitä leivät leikkuulaidalle ja ripottele päälle ohut kerros juustoraastetta. Aseta jokaisen leivän päälle kolme kalkkunaviipaletta ja ohuita tomaattiviipaleita. Ripottele päälle taas juustoa ja peitä toisella leipäviipaleella. Voitele päällimmäinen leipä ja paista melko kuumallla pannulla ensin voidellulta puolelta. Kun juusto alkaa leipien sisällä sulaa, käännä ne. Paista edelleen, kunnes juusto on sulanut kunnolla ja toastit ovat liimautuneet toisiinsa kiinni. Leikkaa valmiit toastit kolmioiksi ja tarjoile kuumana.