
Bacon pull-apart bread
Raaka-aineet
1 pkt Atria Suomalainen Pekonikuutio 140g
2 dl juustoraastetta maun mukaan
1 tl timjamia
1 tl (kreikkalaista) oreganoa
0,5 tl mustapippuria myllystä
pieni ripaus suolaa
1 kpl rapeakuorinen kokonainen leipä
1,5 dl voisulaa
Näin se hoituu
Sekoita juustoraasteen joukkoon timjami, mustapippuri ja suola.
Leikkaa leipään viillot ristiin niin, että ne ulottuvat lähes leivän pohjaan saakka. Aseta leipä folioarkille tai vuokaan niin että leivästä täyttämisen ja paahtamisen aikana valuvat täytteet eivät pääse karkaamaan. Levitä varovasti leivän viiltoja ja sullo rakoihin pekonikuutioita ja juustoraastetta. Valuta lopuksi päälle voisula. Paahda grillissä tai uunissa kunnes juusto sulaa ja leivän pinta rapeutuu herkulliseksi.
Nosta tarjolle kokonaisena ja anna pöytäseurueen nyhtää leivästä omat palansa.