Teriyakikanawokki ja limenuudelit

Raaka-aineet
Teriyakikana:
1 rasia Atria 350g Teriyaki Kanan Paistisuikale
1 porkkana
5 suurta retiisiä
pala kiinankaalia
1 punasipuli
1 punainen paprika
1 punainen chili
1 rkl seesaminsiemen öljyä
1 rkl rypsiöljyä
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria myllystä
1 rkl seesaminsiemeniä
1 rasia auringonkukanversoja tai ituja
Limenuudelit:
4 kpl munanuudelilevyä
1 rkl voita
2 limen raastettu kuori ja mehu
1 dl kookoskermaa
1 pieni pala inkivääriä kuorittuna
1 tl suolaa
1(2 tl mustapippuria myllystä
2 rkl suikaloitua basilikaa
Ohje
Ota kana huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.
Suikaloi myös kasvikset ja viipaloi chili. Kuumenna öljyt wokissa tai paistinpannussa. Paista kasvikset nopeasti ja ota pois pannusta. Lisää pannulle kana. Paista kanaa silloin tällöin käännellen noin 5 minuuttia, tai kunnes suikaleet ovat kypsiä. Lisää kasvikset takaisin pannulle ja mausta suolalla ja pippurilla. Viimeistele wok seesaminsiemenillä ja versoilla juuri ennen tarjoilua.
Sulata voi ja lisää limen mehu ja raastettu kuori sekä kookoskerma ja inkivääri. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes kastike sakenee. Poista inkivääri ja lisää kypsät, valutetut nuudelit ja sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla. Maista ja lisää mausteita tarvittaessa. Viimeistele basilikalla ja tarjoile teriyakikana-wokin kanssa.