
Paahdettua kanafileetä ja paistettua kukkakaalia curryjogurttikastikkeella
Raaka-aineet
1 kpl pieni kukkakaali
0,5 dl pinjansiemeniä
1 pkt Atria Perhetilan Ohuen Ohut Paahdettu Kanafilee 150g
100 g rucolaa
100 g fetaa
Currykastike:
1 dl jogurttia
1 dl majoneesia
2 rkl sitruunamehua
1 rkl hunajaa
1 tl currya
0,5 tl kurkumaa
suolaa
mustapippuria myllystä
Näin se hoituu
Leikkaa kukkakaalista noin 12 cm paksuisia viipaleita ja paista ne pannulla kullanruskeiksi. Ei haittaa vaikka kukkakaalin rakenne hajoaa, voit nostella kulhoon myös pienemmät palat.
Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla kullanruskeiksi. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Asettele lasimaljaan ensin kukkakaalia, sitten paahdettua kanafileetä taiteltuna ruusukkeiksi ja sen jälkeen rucolaa, murustettua fetaa, pinjansiemeniä ja currykastiketta. Toista kunnes malja on täynnä.