Itämainen kana-nuudelisalaatti
2
Henkeä
20 min

Itämainen kana-nuudelisalaatti

Raaka-aineet

1 rkl soijakastiketta

1 rkl riisiviinietikkaa

1 rkl ruokosokeria

1 tl seesamiöljyä

0,5 kpl kurkku

2 kpl retiisiä

1 kpl kevätsipuli

1 pkt Atria Perhetilan Kananappi 130g

150 g kypsiä ramen-nuudeleita

korianteria

seesaminsiemeniä

chiliöljyä

Näin se hoituu

Kana-nuudelisalaatti sopii erinomaisesti vaikka töihin lounaalle, koska se ei vaadi edes lämmittämistä. Salaatin voi tehdä etukäteen edeltävänä päivänä, koska sen maku vain paranee kastikkeen imeytyessä nuudeleihin ja kasviksiin.

Sekoita soijakastike, riisiviinietikka, ruokosokeri ja seesamiöljy keskenään. Leikkaa kurkku ja retiisi ohuiksi viipaleiksi ja hienonna kevätsipuli. Sekoita kastike, kananapit, nuudelit ja kasvikset sekaisin. Viimeistele nuudelisalaatti revityllä korianterilla, seesaminsiemenillä ja chiliöljyllä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki