Kokkaatko keitot mieluiten itse? Näillä resepteillä pääset hyvään alkuun, lisää keittoreseptejä löydät Kokkaamosta.
Valmistusaika: 60 min
Tässä oiva resepti syksy- ja talvi-iltojen lämmikkeeksi.
Valmistusaika: 20 min
Pekonilla maustettu tattikeitto on juhlallinen alkuruoka.
Valmistusaika: 180 min
Liemen aromikkuus ja täyteläisyys ovat onnistumisen edellytykset.
Valmistusaika: 30 min
Kevyt kalkkunakeitto maustaa syksyn lounashetkiä
Valmistusaika: 40 min
Hauduta keittoa liedellä tai uunissa
Valmistusaika: 25 min
Samettisen kermainen keitto pekonilla
Tämä keitto on nopea ja helppo arkiruoka.
Minestroneen voi käyttää monenlaista lihaa. Tässä reseptissä on käytetty broilerlenkkiä.
Broiler-pekonikeitto on maistuva sellaisenaan tai voit täydentää sitä ravioleilla.
Höyryävästä keittokulhollisesta nauttimiseen on myös oikotie. Nappaa meidän valmiiksi keittämä keitto valmisruokahyllystä.