Ruohosipuli-pippurikanaa ja nektariini-fetasalaattia

Herkullisen nektariini-fetasalaatin salaisuus on paistettu sydänsalaatti ja pannulla mehukkaiksi pehmenneet nektariinit. Pippurinen kana, feta ja hunajainen kastike – täydellinen makuyhdistelmä!
Raaka-aineet
1 pkt Kana
Hunajainen salaatinkastike
1/2 dl öljyä
1 rkl hunajaa
1/4 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
1 tl omenaviinietikkaa
Salaatti
3 nektariinia lohkoina
4 pientä sydänsalaattia halkaistuna
2 rkl öljyä
1 tl suolaa
2 rkl kurpitsan siemeniä
100 g fetajuustoa murennettuna
Ohje
Purista mausteöljy fileepihvien sekaan pakkauksen ohjeen mukaan vähintään ½ tuntia ennen paistamista.
Sekoita salaatinkastikkeen ainekset keskenään.
Paahda kurpitsan siemenet kuumalla, kuivalla pannulla.
Paista fileepihvit kypsäksi pannulla omassa mausteöljyssään välillä kääntäen. Anna vetäytä hetken aikaa, ja leikkaa viipaleiksi.
Paista nektariineja keskilämmöllä pannulla noin 5 minuuttia välillä käännellen. Paista sydänsalaatteja kuumalla öljytyllä pannulla, kunnes saavat kauniin paistopinnan. Mausta salaatit ripauksella suolaa.
Kokoa lautasille paistetut sydänsalaatit ja nektariinilohkot, lisää fetaa ja paahdetut kurpitsansiemenet. Viimeistele fileeviipaleilla ja kastikkeella.