Pitaleivät grillatulla naudanfileellä ja paprikalla

40 min kokonaisaika
4
Pitaleivät grillatulla naudanfileellä ja paprikalla
40 min kokonaisaika
4

Nämä herkulliset pitaleivät täytetään Atrian fresh pepper -öljyllä maustetulla naudan ulkofileellä, grillatulla paprikalla, savupaprikajogurtilla sekä raikkaalla ananas-omenakaalisalaatilla. Vaihtoehtoisesti voit jättää fileepalat ja paprikat vartaisiin ja tarjoilla vartaat kaalisalaatin ja grillattujen pitaleipäpalojen kanssa. Niin tai näin, lupaamme että ihastut näihin makuihin!

Raaka-aineet

Savupaprikajogurtti:

250 g turkkilaista jogurttia

1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

1/2 rkl savupaprikaa

1 rkl hunajaa

Fileet

2 pkt Ulkofilee

2 punaista paprikaa reiluina paloina

4 pehmeää pita- tai naanleipää

1 pkt Atria Ananas-Omena Kaalisalaatti 300g

Ohje

Purista pakkauksen mausteöljy fileepalojen joukkoon ja jätä pakkaus huoneenlämpöön puoleksi tunniksi.

Sekoita jogurtin raaka-aineet keskenään ja nosta jääkaappiin maustumaan.

Varrasta fileepalat paprikoiden kanssa ja grillaa vartaat haluamaasi kypsyyteen.

Grillaa pitaleivät molemmin puolin. Levitä leiville savupaprikajogurttia, ja lisää päälle kaalisalaattia, sekä grillattua naudanfileetä ja paprikaa.

 

Näillä Atria-tuotteilla onnistut