Pitaleivät grillatulla naudanfileellä ja paprikalla

Nämä herkulliset pitaleivät täytetään Atrian fresh pepper -öljyllä maustetulla naudan ulkofileellä, grillatulla paprikalla, savupaprikajogurtilla sekä raikkaalla ananas-omenakaalisalaatilla. Vaihtoehtoisesti voit jättää fileepalat ja paprikat vartaisiin ja tarjoilla vartaat kaalisalaatin ja grillattujen pitaleipäpalojen kanssa. Niin tai näin, lupaamme että ihastut näihin makuihin!
Raaka-aineet
Savupaprikajogurtti:
250 g turkkilaista jogurttia
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1/2 rkl savupaprikaa
1 rkl hunajaa
Fileet
2 pkt Ulkofilee
2 punaista paprikaa reiluina paloina
4 pehmeää pita- tai naanleipää
Ohje
Purista pakkauksen mausteöljy fileepalojen joukkoon ja jätä pakkaus huoneenlämpöön puoleksi tunniksi.
Sekoita jogurtin raaka-aineet keskenään ja nosta jääkaappiin maustumaan.
Varrasta fileepalat paprikoiden kanssa ja grillaa vartaat haluamaasi kypsyyteen.
Grillaa pitaleivät molemmin puolin. Levitä leiville savupaprikajogurttia, ja lisää päälle kaalisalaattia, sekä grillattua naudanfileetä ja paprikaa.