Pippuripossua ja grillattua lehtikaalia

40 min kokonaisaika
4
Pippuripossua ja grillattua lehtikaalia
40 min kokonaisaika
4

Pehmeän pippuriset possun fileepihvit ovat todellinen grillikesien klassikko. Grillaa kylkeen lehtikaalia ja mausta rapeaksi grillatut lehdet sitruunalla, parmesaanilla sekä mantelilla ja saat täydellisen lisukkeen grillatun pippuripossun kaveriksi.

Raaka-aineet

1 pkt Viljaporsaan Fileepihvi Pehmeän Pippurinen 700g

Grillattu lehtikaali:

200 g lehtikaalia

2 rkl oliiviöljyä

suolaa

mustapippuria

1/2 sitruunan mehu ja raastettu kuori

100 g mantelia rouhittuna ja paahdettuna

50 g parmesaania raasteena

Ohje

Ota pihvit huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa kypsäksi välillä kääntäen.

Pese ja kuivaa lehtikaalit. Mausta oliiviöljyllä, suolalla sekä pippurilla. Grillaa molemmin puolin, kunnes lehdet ovat saaneet kauniin värin. Viimeistele sitruunan mehulla ja kuorella, mantelilla sekä parmesaanilla. Tarjoile grillattujen fileepihvien kanssa.