Porsaan pippuripihvit ja grillattua lehtikaalia

Pehmeän pippuriset possun fileepihvit ovat todellinen grillikesien klassikko. Grillaa kylkeen lehtikaalia ja mausta rapeaksi grillatut lehdet sitruunalla, parmesaanilla sekä mantelilla ja saat täydellisen lisukkeen grillatun pippuripossun kaveriksi.
Raaka-aineet
1 pkt Viljaporsaan Fileepihvi Pehmeän Pippurinen 700g
Grillattu lehtikaali:
200 g lehtikaalia
2 rkl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
1/2 sitruunan mehu ja raastettu kuori
100 g mantelia rouhittuna ja paahdettuna
50 g parmesaania raasteena
Ohje
Ota pihvit huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa kypsäksi välillä kääntäen.
Pese ja kuivaa lehtikaalit. Mausta oliiviöljyllä, suolalla sekä pippurilla. Grillaa molemmin puolin, kunnes lehdet ovat saaneet kauniin värin. Viimeistele sitruunan mehulla ja kuorella, mantelilla sekä parmesaanilla. Tarjoile grillattujen fileepihvien kanssa.