
Wilhelm Juusto Grillipihvi, kermamuhennetut herneet ja perunamuusi
Raaka-aineet
1 pkt Atria Wilhelm Juustomakkarapihvi 320g
1 rkl rypsiöljyä
KERMAMUHENNETUT HERNEET
200 g pakasteherneitä
1 kpl keltasipulia
2 dl ruokakermaa
1 pkt Atria Suomalainen Pekoni 140g
1/4 tl suolaa
1/6 tl mustapippurirouhetta
PERUNAMUUSI
400 g jauhoista perunaa
50 g margariinia
1 dl kevyt maitoa
1 tl suolaa
Näin se hoituu
Leikkaa pekoniviipaleista pieniä suikaleita. Kuumenna kattila ja lisää siihen sipulit ja pekonisuikaleet, kuullota kevyesti. Lisää sekaan herneet ja ruokakerma, keitä kunnes sakenee.
Kuumenna paistinpannu tai parila. Paista Wilhelm juustogrillipihvit molemmin puolin noin 2 minuuttia. Tarjoa muusin ja herneiden kanssa.