
Werneri Mac and Cheese
Raaka-aineet
400 g makaronia
vettä ja suolaa makaronien keittämiseen
0,7-1 pkt Atria Werneri Luonnonkuorinakki 360g
tai
1 pkt Atria Werneri Kuoreton Nakki 280g
50 g voita
1 dl vehnäjauhoja
6 dl vettä
2 dl kermaa
200-250 g cheddarsulatejuustoa
suolaa
mustapippuria myllystä
ruohosipulia
Näin se hoituu
Leikkaa nakit noin sentin paloiksi.
Laita voi kasariin ja kuumenna kunnes voi alkaa kiehua. Lisää vehnäjauhot ja kypsennä jauho-voiseosta muutaman minuutin ajan, älä ruskista. Kaada joukkoon vesi pieninä erinä ja samalla sekoitellen jotta kastikkeesta tulee tasaista. Lisää kerma ja sulatejuusto ja sekoita taas tasaiseksi. Sekoita lopuksi joukkoon nakinpalat ja makaronit, ja mausta suolalla ja pippurilla.
Silppua ruohosipuli ja lisää sitä reilusti joko annoksiin tai tarjoiluastiaan mac and cheesen päälle.