Tomaattinen makaronilaatikko kanan jauhelihasta
4
Henkeä
60 min

Tomaattinen makaronilaatikko kanan jauhelihasta

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan Kana Maustettu Jauheliha Pasta 360g

öljyä

5 dl sarvimakaronia

Tomaattikastike:

1 kpl valkosipulinkynsi

öljyä

400 g paseerattua tomaattia

1 tl rouhittua mustapippuria

1 tl suolaa

0,5 ruukku tuoretta oreganoa

2 dl ruokakermaa

100 g fetajuustoa

Pinnalle:

100 g juustoraastetta

100 g fetajuustoa

100 g kirsikkatomaatteja

rouhittua mustapippuria

Koristeluun:

tuoretta oreganoa

Näin se hoituu

Ruskista kanan jauheliha pannulla öljyssä. Keitä makaroni napakaksi suolalla maustetussa vedessä ja siivilöi.

Hienonna valkosipulinkynsi ja kuullota öljyssä kattilassa. Lisää paseerattu tomaatti ja mausta. Hauduta hetki ja lisää joukkoon ruokakerma sekä murennettu fetajuusto.

Sekoita uunivuoassa paistettu kanan jauheliha ja makaronit. Lisää joukkoon tomaattikastike. Ripottele pinnalle juustoraaste ja murennettu feta. Halkaise kirsikkatomaatit ja lisää ne vuoan pinnalle. Rouskauta päälle vielä hieman mustapippuria. Kypsennä 170-asteisessa uunissa puolisen tuntia ja anna laatikon vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen. Koristele makaronilaatikko tuoreella oreganolla juuri ennen tarjoilua.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki