
Tacot chorizolla ja uusilla perunoilla
Raaka-aineet
3 jalapenoa
1 dl majoneesia
1 pkt Atria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara Chorizo 240 g
200 g pieniä kypsiä uusia perunoita
1 rkl rypsiöljyä
1 tl suolaa
2 kevätsipulia
8 pientä tortillaa tai rieskaa
2 avocadoa
Näin se hoituu
Grillaa jalapenot. Anna niiden jäähtyä hieman, hienonna ja sekoita majoneesin joukkoon.
Grillaa raakamakkarat kypsiksi. Halkaise perunat, valele niihin öljyä, mausta suolalla ja grillaa rapeiksi. Grillaa kevätsipulit. Lämmitä grillissä myös tortillat.
Hienonna grillatut kevätsipulit. Leikkaa perunat tarvittaessa pienemmiksi. Kuori ja viipaloi avokadot. Täytä tortillat jalapenomajoneesilla, perunalla, viipaloidulla chorizolla, avokadolla ja kevätsipulilla.