Tacot chorizolla ja uusilla perunoilla
4
Henkeä
30 min

Tacot chorizolla ja uusilla perunoilla

Raaka-aineet

3 jalapenoa

1 dl majoneesia

1 pkt Atria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara Chorizo 240 g

200 g pieniä kypsiä uusia perunoita

1 rkl rypsiöljyä

1 tl suolaa

2 kevätsipulia

8 pientä tortillaa tai rieskaa

2 avocadoa

Näin se hoituu

Mausteiset chorizot ja rapeat perunat muodostavat täydellisen makuparin tacojen täytteenä. Näiden tacojen pohjana voit käyttää tortillojen sijaan myös rieskoja.

Grillaa jalapenot. Anna niiden jäähtyä hieman, hienonna ja sekoita majoneesin joukkoon.

Grillaa raakamakkarat kypsiksi. Halkaise perunat, valele niihin öljyä, mausta suolalla ja grillaa rapeiksi. Grillaa kevätsipulit. Lämmitä grillissä myös tortillat.

Hienonna grillatut kevätsipulit. Leikkaa perunat tarvittaessa pienemmiksi. Kuori ja viipaloi avokadot. Täytä tortillat jalapenomajoneesilla, perunalla, viipaloidulla chorizolla, avokadolla ja kevätsipulilla.

Reseptit ja vinkit

Vinkki