
Savuista possun kassleria, grillattua kurkkua ja ananasrelissiä
Raaka-aineet
1 pkt Atria Viljaporsaan Kasslersiivu Sweety Smoky 350g
Ananasrelissi:
1 dl kuutioitua tuoretta ananasta
1 rkl hienonnettua minttua
0,5 kpl punasipuli hienonnettuna
0,5 kpl sitruunan mehu
0,5 tl suolaa
Grillattu kurkku:
1 kpl kurkku (tai kaksi pientä)
1 rkl punaviinietikkaa
1 rkl oliiviöljyä
0,5 tl suolaa
0,5 tl rouhittua mustapippuria
Näin se hoituu
Sekoita ananas, minttu, punasipuli, sitruunan mehu ja suola keskenään relissiksi.
Leikkaa kurkut lohkoiksi ja grillaa ne. Grillaa samalla myös possun kasslersiivut kypsiksi.
Sekoita etikka, öljy, suola ja pippuri keskenään, ja marinoi grillatut kurkut seoksessa. Tarjoile kasslersiivut grillatun kurkun ja ananasrelissin kanssa.