Savuista possun kassleria, grillattua kurkkua ja ananasrelissiä
2
Henkeä
30 min

Savuista possun kassleria, grillattua kurkkua ja ananasrelissiä

Raaka-aineet

1 pkt Atria Viljaporsaan Kasslersiivu Sweety Smoky 350g

Ananasrelissi:

1 dl kuutioitua tuoretta ananasta

1 rkl hienonnettua minttua

0,5 kpl punasipuli hienonnettuna

0,5 kpl sitruunan mehu

0,5 tl suolaa

Grillattu kurkku:

1 kpl kurkku (tai kaksi pientä)

1 rkl punaviinietikkaa

1 rkl oliiviöljyä

0,5 tl suolaa

0,5 tl rouhittua mustapippuria

Näin se hoituu

Tarjoile makean savuinen possun kassler raikkaan ananasrelissin ja grillatun kurkun kera. Perinteinen kurkku nousee aivan uudelle tasolle, kun grillaat ja marinoit sen. Tuore ananasrelissi tuo annokseen ihanaa makeutta ja raikkautta.

Sekoita ananas, minttu, punasipuli, sitruunan mehu ja suola keskenään relissiksi.

Leikkaa kurkut lohkoiksi ja grillaa ne. Grillaa samalla myös possun kasslersiivut kypsiksi.

Sekoita etikka, öljy, suola ja pippuri keskenään, ja marinoi grillatut kurkut seoksessa. Tarjoile kasslersiivut grillatun kurkun ja ananasrelissin kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki