
Porsaan ulkofileepihvi -leivät punasipulihillolla ja rucolalla
Raaka-aineet
Punasipulihillo:
1 kpl punasipuli
1 rkl oliiviöljyä
2 rkl hillosokeria
2 rkl punaviinietikkaa
suolaa
mustapippuria myllystä
Pihvit:
1 pkt Atria Viljaporsaan Ohut Fileepihvi Naturell 240g
suolaa
mustapippuria myllystä
oliiviöljyä
Lisäksi:
2 viipale brie-juustoa
4 viipale hyvää maalaisleipää
rucolaa
Näin se hoituu
Pilko punasipulit pieniksi kuutioiksi ja kuullota öljyssä. Lisää muut ainekset ja hauduta kunnes seos muuttuu hillomaiseksi, noin 20-30 minuuttia. Anna jäähtyä ja säilytä jääkaapissa.
Mausta fileepihvit suolalla ja pippurilla ja grillaa ne, tai paista kypsiksi öljytyllä pannulla. Nosta pihvien päälle reilut siivut brie-juustoa kypsennyksen loppuvaiheessa.
Paahda maalaisleivän viipaleet grillissä tai pannulla. Sivele leivät punasipulihillolla, nosta päälle rucolaa, ja pihvi. Ja aseta lopuksi toinen leipäviipale kanneksi. Tarjoile porsaanfileevoileivät joko sellaisenaan tai isompaan nälkään esimerkiksi ranskalaisten perunoiden kanssa.