
Pekoniin käärityt jalapenokanarullat, avokadodippi ja meksikolainen riisi
Raaka-aineet
Meksikolainen riisi:
1 kpl sipuli
0,5 kpl paprika
1 kpl jalapeno
2 kpl valkosipulinkynttä
oliiviöljyä
2 dl pitkäjyväistä riisiä
2 dl kanalientä
2 dl tomaattimurskaa
0,5 tl juustokuminaa
suolaa
0,5 kpl lime
0,5 kpl korianterinippu
Avokadodippi:
1 kpl avokado
1 dl ranskankermaa
0,5 rkl limen mehua
5 kpl oksaa korianteria
suolaa
Jalapenokanarullat:
1 kpl kevätsipulin varsi
1 kpl valkosipulinkynsi
1 kpl jalapeno
100 g tuorejuustoa
1 dl cheddar-raastetta
1 pkt Atria Perhetilan n300g Kanan Lehtipihvi
suolaa
mustapippuria myllystä
1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni
Näin se hoituu
Hienonna sipuli, paprika, jalapeno ja valkosipuli. Kuullota kasvikset öljytyssä kattilassa. Sekoita joukkoon riisi ja paista hetki. Lisää kanaliemi, tomaattimurska, juustokumina ja suola. Kiehauta ja anna keittyä paukkauksen keitto-ohjeen mukainen aika. Mausta limen mehulla ja silputulla korianterilla ennen tarjoilua.
Halkaise avokado. Poista kuoret ja kivi. Murskaa hedelmäliha haarukalla ja sekoita sen joukkoon rankankerma, limemehu, silputtu korianteri ja suola.
Hienonna kevätsipuli, valkosipulinkynsi ja jalapeno, ja sekoita ne tuorejuustoon cheddar-raasteen kanssa. Mausta kanan lehtipihvit suolalla ja pippurilla, täytä jalapenotäytteellä ja kääri rulliksi. Kietaise pekonit rullien ympärille ja paista rullat keskilämpöisellä pannulla. Huolehdi että pekonipinta on rapea ja että kana on varmasti läpikypsää.
Tarjoa jalapenokanarullat avokadodipin ja riisin kera.