Kun Atrian Paahteisiin Kasviksiin lisätään pikkelöityjä jalopenoja ja kuorrutetaan juustolla, syntyy täydellinen lisuke texmex-ruoille. Kasvisvuoka maistuu niin grillilihan kuin tacojen, fajitojen tai tortillojen lisukkeena!
Pilko jalapenot ja ripottele paahteisten kasvisten päälle. Kuorruta juustokastikkeella ja viimeistele cheddar-raasteella. Paahda epäsuorassa lämmössä 200-asteisessa grillissä tai uunissa 20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja alkaa ruskistua.
Tarjoa kasvisvuoka esimerkiksi Black Garlic kanatacojen tai Tacos de Lengua -kielitacojen kanssa.

4
Henkeä
30 min
Paahteiset kasvikset tex-mex-juustokuorrutuksella
Raaka-aineet
50 g jalapenoja
1 pkt Atria Paahdetut Kasvikset-Papu Porkkana 500g
0,5 prk cheddarjuustokastiketta (esim. Koskenlaskija)
50 g chezzarjuustoraastetta