Omenaiset possunpihvit, balsamicolla maustetut omena-punasipulivartaat ja valkosipuli-juustoperunat
3
Henkeä
30 min

Omenaiset possunpihvit, balsamicolla maustetut omena-punasipulivartaat ja valkosipuli-juustoperunat

Raaka-aineet

1 pkt Atria Viljaporsaan Fileepihvit Omena-Siideri maustekastikkeella 430g

2 kpl omenaa (Royal Gala)

2 kpl punasipulia

2 rkl tummaa balsamietikkaa

1 rkl oliiviöljyä

1 tl suolaa

1 tl rouhittua mustapippuria

1 pkt Atria Perunat Valkosipulilla ja Grana Padano -Juustolla 500g

Näin se hoituu

Nämä herkulliset possunfileepihvit maustetaan pihvien mukana tulevalla omena-siiderimaustekastikkeella. Kylkeen tehdään omena-sipulivartaita joiden makeus tulee ihanasti esille grillattuna. Kokonaisuuden täydentää valkosipulilla ja juustolla maustetut perunat, jotka ovat lämmittämistä vaille valmiita. Jos käytät puisia varrastikkuja, muista liottaa niitä vedessä ennen grillausta.

Rullaa maustekastike fileepihveihin ja anna niiden maustua vähintään puolen tunnin ajan. Grillaa pihvit kypsiksi ja anna niiden vetäytyä hetki löysässä foliokääreessä ennen tarjoilua.

Pese omenat ja poista kodat. Kuori sipulit. Leikkaa omenat ja sipulit lohkoiksi. Työnnä omenat ja sipulit vartaisiin, ja mausta balsamietikalla, oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla. Grillaa herkullisen paahteisiksi.

Kuumenna perunat grillissä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki