
Metsästäjän broileria
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kanan Ohut Fileeleike Pintamaustettu 550g
1 rkl öljyä
20 g voita
1 kpl sipuli kuutioina
1 kpl valkosipulinkynsi kuutioina
200 g herkkusieni lohkoina
200 g siitakesieniä lohkoina
200 g porkkanaa kuutioina
2 dl demi glace-kastiketta
1 dl kanalientä
1 tl provencen maustesekoitusta
suolaa
mustapippuria
100 g ranskankerma (laktoositon)
Hunaja-sinappilohkoperunat:
4 kpl isoa perunaa lohkoina
1 rkl väkevää sinappia
1 rkl hunajaa
1 rkl öljyä
1 tl suolaa
Näin se hoituu
Ruskista sipulit, sienet ja porkkanat pienissä erissä. Siirrä vihannekset ja broilerin leikkeet pannulle. Lisää mausteet, demi-glace kastike ja kanaliemi. Hauduta noin 15 min. Lisää ranskankerma ja kiehauta. Tarjoa lisäkkeenä lohkoperunoita ja ruusukaalia.
Hunaja-sinappilohkoperunat:
Sekoita ainekset keskenään, kaada leivinpaperilla päällystetylle pellille.
Paista 180 asteessa noin 30-40 min