
Kuorrutetut porsaanselykset ja omenakastike
Raaka-aineet
PORSAANSELYKSET
1 pkt Atria Viljaporsaan Sisäfilee Naturell n500g
1 dl hapankorppuraastetta
2 kpl piparkakkua raastettuna (tai 2 rkl parmesanraastetta)
1 tl timjamia ja rosmariinia
1 kpl valkosipulin kynsiä
2 rkl oliiviöljyä
KASTIKE
1 kpl iso Granny Smith omena
1 kpl kanelitanko
1 tl tuoretta inkivääriä
2 dl vettä
2 rkl sokeria
1 rkl omenaviinietikkaa
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
Näin se hoituu
Kuumenna oliiviöljy kattilassa, lisää hienonnettu valkosipuli, yrtit, hapankorppu- ja piparkakkuraaste. Mausta suolalla. Jaa seos selysten päälle ja paista uunissa 200 astetta noin 15 minuuttia. Tarjoa lisäkkeenä Atria Grillivihanneksia ja lohkoperunoita.