
Koskenlaskijan kanakeitto
Raaka-aineet
1 rasia Atria Kanan Ohut Fileeleike Pintamaustettu 550g
1 rkl öljyä
2 porkkanaa
1 palsternakka
1 parsakaalin kukinto
1 pieni kukkakaali
10 sentin pala purjoa
12 dl vettä
1 punainen chili silputtuna
1 kanelitanko
2 laakerinlehteä
1 tl mustapippurirouhetta
2 kanaliemikuutiota
1 pkt Koskenlaskija -juustoa
Pinnalle 1 ruukku korianteria
Näin se hoituu
Kuumenna vesi, mausteet, liemikuutiot ja pilkottu juusto kiehuvaksi. Lisää kasvis- sekä broileripalat ja mausteet. Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä hiljaa poristen noin 20 minuuttia.
Ripottele tuoreyrttisilppu keittoon. Tarjoa hyvän leivän kanssa.