
Korealaiset wingsit
Raaka-aineet
1 pkt Atria Perhetilan Kana Siipi Naturel 800g
1 rkl gochujang-tahnaa (korealaista fermentoitua punaista chilitahnaa)
1 rkl soijaa
1 dl valkoviiniä
3 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 kpl 3 cm pala inkivääriä raastettuna
1 tl seesamiöljyä
0,3 tl chilihiutaleita
2 rkl rypsiöljyä
2 rkl perunajauhoja
Koristeluun kevätsipulirenkaita
Näin se hoituu
Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja keitä kunnes koostumus alkaa muistuttaa notkeaa siirappia. Siivilöi aineet tiheän siivilän läpi ja pidä lämpimässä. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Kuivaa siipien pinta huolellisesti. Laita siivet kulhoon ja pirskottele päälle rypsiöljyä. Ripottele päälle perunajauhot ja sekoita tasaiseksi. Nosta siivet öljytyn uuniritilän päälle tasaisesti ja paahda uunissa noin 14 minuuttia. Laita siivet kulhoon ja kaada päälle glaseerauskastike ja pyörittele sekaisin. Kaada korealaiset wingsit tarjoiluastiaan ja koristele kevätsipulilla. Tarjoile heti.