
Kimchiriisiä ja kanapullia korealaisittain
Raaka-aineet
1 pkt Atria Artesaani Rustiikkinen Kanapulla 300g
0,5 rkl seesamiöljyä
1 rkl (korealaista) chilitahnaa
1 rkl riisiviinietikkaa
1 rkl soijakastiketta
1 rkl ruokosokeria
1,5 dl pitkäjyväistä riisiä
vettä ja suolaa riisin keittämiseen
1 dl kimchiä
0,5 rkl seesamiöljyä
1 kpl kevätsipuli hienonnettuna
2 kpl kananmunaa
Näin se hoituu
Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä. Paista riisi ja kimchi seesamiöljyssä pannulla rapsakaksi. Lisää lopuksi joukkoon kevätsipuli. Paista kananmunat.
Tarjoile glaseeratut kanapullat kimchiriisin ja paistettujen kananmunien kanssa.