
Kasvistikut, feta-couscoussalaatti ja kurkkujogurttikastike
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kasvistikku 230g
Feta-couscoussalaatti:
1 dl couscousia
vettä
suolaa
mustapippuria myllystä
1 kpl paprika
2 kpl tomaattia
0,5 ruukku lehtipersiljaa
100 g fetajuustoa
0,5 kpl sitruuna
Kurkkudippi:
0,5 kpl kurkku
1 kpl valkosipulinkynsi
0,25 ruukku minttua
1 dl jogurttia
0,5 tl hunajaa
1 tl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria myllystä
Näin se hoituu
Kypsennä couscous kattilassa pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta suolalla ja pippurilla ja jäähdytä.
Kuutioi paprika ja tomaatit, hienonna lehtipersilja ja murusta fetajuusto ja laita ne couscousin kanss kulhoon. Purista joukkoon vielä mehu sitruunanpuolikkaasta ja pyöräytä sekaisin.
Raasta kurkku ja purista raasteesta enimmät mehut pois. Hienonna valkosipulinkynsi ja minttu, ja sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.
Kuumenna kasvistikut uunissa tai öljytyllä pannulla. Tarjoile kuumat tikut couscoussalaatin ja kurkkudipin kera.