
Kasvis-broileripannu
Raaka-aineet
1 rasia Atria Kanan Ohut Fileeleike Naturel 480g
1 tl suolaa
2 tl yrttimaustesekoitetta, esim Provence
1 tl currya
Kasvikset:
2 eriväristä paprikaa
2 dl sipulia
1 omena
1 rkl öljyä
1 ruukku minttua
suolaa, mustapippuria
Kastike:
1 pkt ranskankermaa (150 g)
1 tl currya
suolaa, mustapippuria
1/2 dl tuoretta kirveliä tai basilikaa silputtuna
Näin se hoituu
Sekoita kastikkeen aineet ja laita kastike jääkaappiin maustumaan.
Kuori ja lohko sipulit, halkaise paprikat, poista siemenet ja pilko puolikkaat sekä lohko kuorittu omena.
Kuumenna öljy isossa pannussa. Paista pihvit molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi ja nosta ne lautaselle. Paista kasviksia noin viiden minuutin ajan pannussa, kääntele muutamia kertoja paiston aikana. Siirrä pihvit kasvisten joukkoon pannuun ja kuumenna. Tarjoa riisin tai vihreän salaatin ja kermaviilikastikkeen kanssa