
Kanan lehtipihvit, tomaattipestodippi ja salaatti
Raaka-aineet
Lehtipihvit:
1 pkt Atria Perhetilan n300g Kanan Lehtipihvi
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria myllystä
0,5 dl öljyä paistamiseen
3 rkl voita paistamiseen
Tomaattipestodippi:
1 prk ranskankermaa
2 rkl tomaattipestoa
1 rkl hienonnettua ruohosipulia
1 ruukku Lollo Rossoa
0,5 rasia kirsikkatomaatteja
1 rasia Ridderheims Kreikkalainen Salaattitäyte
Näin se hoituu
Sekoita dipin ainekset keskenään ja laita valmis dippi jääkaappiin maustumaan.
Revi ja huuhtele salaatti. Halkaise kirsikkatomaatit. Nostele salaattiainekset varovasti sekaisin.
Kuivaa lehtipihvien pinnat ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Paista pihvejä molemmin puolin kuumassa öljy-voi seoksessa, kunnes ne ovat väriltään kauniin kullanruskeita.