
Kalkkunaleikkeet kasvis-nuudelipedillä
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kalkkunan Fileeleike Naturel 480g
1 rkl rypsiöljyä
KASVIS-NUUDELIPETI
2 kpl porkkanaa
200 g kukkakaalia
3 kpl kesäsipulia
2 rkl oliiviöljyä
1 tl paprikajauhetta
1 tl currya
2 dl ranskankermaa
1/4 tl mustapippuria myllystä
½ tl suolaa
125 g nuudeleita
2 dl vettä
Näin se hoituu
Leikkaa kalkkunan leikkeisiin ohuet viillot. Grillaa tai paista niitä kuumalla pannulla molemmin puolin kunnes fileet ovat kypsiä. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan kypsiksi. Kun kasvikset ovat melkein kypsiä, lisää pannulle valutetut nuudelit. Sekoita ja annostele lautasille. Lisää päälle grillatut kalkkunaleikkeet. Koristele limettilohkoilla ja sitruunamelissalla.