
Juustoburgerit hölskykurkuilla
Raaka-aineet
4 rkl majoneesia
2 rkl ketsuppia
1 pkt Atria Burger Naudanliha 480 g
2 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
4 kpl vaaleaa cheddarjuustoviipaletta
4 kpl briossisämpylää
2 rkl sulatettua voita
4 kpl Romaine-salaatinlehteä
Hölskykurkut:
1/2 kpl kurkku
1 rkl sokeria
1/2 tl suolaa
1 rkl väkiviinaetikkaa
Näin se hoituu
Tee ensin hölskykurkut. Viipaloi kurkku ja laita kannelliseen purkkiin sokerin, suolan ja etikan kanssa. Ravistele hetki.
Sekoita majoneesi ja ketsuppi keskenään, ja laita jääkaappiin odottamaan. Jaa burgerliha neljään osaan, muotoile pihveiksi, mausta suolalla sekä pippurilla, ja grillaa molemmin puolin kypsäksi. Lisää juustoviipaleet grillauksen loppuvaiheessa pihvien päälle.
Halkaise sämpylät ja levitä sulatettu voi sisäpinnoille. Grillaa sämpylät lämpimiksi. Pese ja puolita salaatinlehdet. Levitä majoneesi sämpylöiden pintaan. Aseta salaatinlehdet, pihvit ja lopuksi hölskykurkut sämpylöiden väliin.