Pane paisti vuorokaudeksi pakastimeen.
Poista muovikääre, siirrä jäinen paisti uunivuokaan ja paista uunissa 80 asteessa 7–10 tuntia. Työnnä paistilämpömittari paistiin 5–6 tuntia paiston aloittamisesta. Paisti on sopivan kypsä uunista pois otettavaksi kun paistimittari näyttää 62–64 astetta.
Keitä suolaliemi ja upota uunista otettu lämmin paisti kuumaan liemeen. Anna maustua noin viisi tuntia. Kääntele paistia silloin tällöin maustumisen aikana. Kääri liemestä nostettu paisti voipaperiin ja laita jääkaappiin.
Jääpaisti on erittäin hyvä juhlaruoka joka onnistuu varmasti. Tarjoa kylmä, ohueksi viipaloitu paisti esim. kuuman punaviinikastikkeen tai sienimuhennoksen kanssa.
Ohuet paistiviipaleet maistuvat myös voileivän päällä. Herkkuleivän saa kun levittää leipäviipaleelle ensin Atrian Sienisalaattia ja sen päälle lihaviipaleita.

8
Henkeä
999 min
Jääpaisti takuumureasta sisäpaistista
Raaka-aineet
n.2 kg Atria Takuumurea Naturell Naudan Sisäpaisti n1,0kg
Suolaliemi:
1 1/2 ltr vettä noin
1 dl merisuolaa
1 rkl pippurisekoitusta