
Italialaisittain täytetyt kanan fileeleikkeet
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kanan Ohut Fileeleike Naturel 400g
100 g puolikuivattuja tomaatteja
200 g parmesaania
200 g mozzarellaa
1 ruukku tuoretta basilikaa
1 rkl valkosipulimurskaa
suolaa ja mustapippuria myllystä
Parmesaaniranskalaiset
perunoita
öljyä
suolaa
parmesaania raastettuna
Näin se hoituu
Pese perunat huolellisesti. Leikkaa perunat kuorineen vajaan sentin paksuisiksi ranskalaisiksi. Friteeraa noin 175-asteisessa öljyssä noin 5 minuutin ajan. Mausta kuumat perunat suolalla ja hienolla parmesaaniraasteella.
Vaivattoman version parmesaaniranskalaisista saat käyttämällä pakasteranskalaisia, sekoittamalla hienon parmesaaniraasteen perunoihin välittömästi niiden tultua uunista.